Behandelingen

Make up Visagie maakt de personal styling compleet. Door onze ervaring in medialand is HB Care zijn tijd ver vooruit en profiteren onze klanten in de salon daarvan mee.

De professionals van HB Care laten zien hoe je door visagie de mooiste eigenschappen van je gezicht subtiel kunt benadrukken. Professionele Minerale Make up van Susan Posnick laten je ervaren dat beauty simpel en mooi kan zijn.

   
Basis make up 30 minuten 30.00 €

 

Bruid arrangement

Een bruid wil er de hele dag feestelijk en stralend uit zien. Een bruidskapsel en bruidsmake-up vragen dan ook om een speciale techniek. De professionals van HB Care beheersen deze techniek als geen ander. Ongeveer zes weken voor de grote dag kom je naar onze salon voor een proefsessie.

Met elkaar bepalen we het kapsel en de make-up voor je bruiloft. Op de dag van het trouwen komen we naar je toe en verzorgen we op een ontspannen manier je bruidskapsel en make-up. Zorgvuldig en met de nodig kennis wordt er gekeken wat het beste bij jou en je bruidskleding past.

Je bent verzekerd van een stralende huid, een prachtige make-up en een geweldig kapsel dat bovendien de hele dag blijft zitten. Daarnaast kunnen we natuurlijk ook je gasten, bruidskinderen en bruidegom geweldig stylen!  Bij ons ben je verzekerd van de beste vakmensen.

Bruidskapsel incl. proef                                                    € 138,50
Bruidsmake-up incl.  proef    € 97,70
    
     

 9081P16vla4k761k5ivs11bab85n1s1k1