Haar

Zo nu en dan even stilstaan in de hectiek en bewust tijd nemen voor jezelf: Rust, ontspanning en vooral genieten om jezelf opnieuw op te laden. Want zeg nu zelf, dat verdien je toch?

Eenmaal toevertrouwd aan de ervaren handen van onze experts raak je even alle besef van tijd kwijt. De kracht van HB Care is dat we met een team van vakvrouwen samenwerken die elk hun specialisaties hebben.


Laat je verrassen door de rust en ontspannen sfeer die we creƫren en geef je over aan de behandeling van jouw keuze. Elk individu is weer anders en daarom stemmen wij de behandelingen volledig af op jouw wensen en behoeften.

Daarbij maken we gebruik van kappers en beautyproducten van de hoogste kwaliteit voor een optimaal resultaat. We werken met topmerken als: Kerastase, Shu Uemura,Redken, Susan Posnick en Medik8.

We bieden eveneens een breed scala aan behandelingen die gericht zijn op: anti-aging/verjonging, het oplossen van huidproblemen en make up.

Behandelingen die je van een topinstituut mag verwachten. Een nieuwe look? Wil je de stress van je afschudden? Kortom, ben jij toe aan een bewust moment voor jezelf?

6